De Finance Run is een evenement van Free Style Events te Amsterdam, de algemene voorwaarden van Free Style Events zijn van toepassing.

Door je in te schrijven voor één van de Free Style evenementen, kom je automatisch terecht in onze database en ga je ermee akkoord dat je persoonlijk per e-mail en 06nummer op de hoogte gehouden wordt over onze evenementen. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor dit doeleinde en zullen niet aan derden worden verstrekt. Alhier onze privacyverklaring.

Niets op deze website mag worden overgenomen of gepubliceerd zonder toestemming van Free Style. Free Style is niet verantwoordelijk voor eventuele typefouten en/of wijzigingen in de vermelde informatie. Tevens is Free Style niet verantwoordelijk voor eventuele fouten die gemaakt worden met betrekking tot tijdsregistratie. Over de uitslagen kan niet worden gecorrespondeerd.

Door je in te schrijven voor één van de Free Style evenementen, kom je automatisch terecht in onze database en ga je ermee akkoord dat je persoonlijk per e-mail en 06nummer op de hoogte gehouden wordt over onze evenementen. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor dit doeleinde en zullen niet aan derden worden verstrekt. Hier onze AVG.

Free Style Events kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele verliezen of schade aan attributen of personen. Deelname geschiedt op eigen risico.

Free Style Events behoudt zich het recht voor om het evenement te annuleren in geval van onvoorziene omstandigheden.

Alle op deze website genoemde bedragen zijn exclusief BTW.