Finance Run 2016Op vrijdag 9 september 2016 werd voor de derde keer de Finance Run gehouden bij Grand café de Bosbaan in het Amsterdamse Bos, het was een groot succes. In tegenstelling tot de editie van 2015 was het dit keer prachtig weer: ruim boven de 20 graden, licht bewolkt en geen spatje regen. Voor de lopers was het misschien iets te warm, want er waren er zelfs twee door de hitte bevangen en afgevoerd door een ambulance. Maar ze zijn beiden weer helemaal hersteld en gezond.

Finance Run 2016Een kleine 700 deelnemers hebben de vijf of de tien kilometer gelopen, waarvan een groot deel in teamverband. Zij konden na afloop genieten van de waterflesjes van Generali, een ontspannende massage en later van een heerlijke maaltijd en een verfrissend biertje of wijntje bij de netwerkborrel. Inmiddels was ook de uitzending van The Friday Move begonnen, waarin een hoop aandacht was voor de stichting LEF. Femke Halsema, ambassadrice van LEF, was te horen in de uitzending en ook Menno Luiten van Munt hypotheken schoof nog even aan bij Wilfred Genee.

Finance Run 2016Later op de avond werden de prijswinnaars van de 5 en 10 kilometer en de bedrijfsteams gehuldigd en op de foto gezet en werd de traditionele veiling voor LEF gehouden. Die veiling bracht een kleine € 11.000 op, waarmee de totale opbrengst voor de Stichting LEF zo’n 27.000 euro bedroeg. Een enorm succes dus.

Alle lopers, sponsoren en vrijwilligers worden hartelijk bedankt voor hun inzet en bijdrage, de Finance Run 2016 was TOP!

De volgende editie van de Finance Run zal worden gehouden op vrijdag 1 september 2017. Tot volgend jaar!