Algemene info

De Finance Run is hét sportieve netwerk event van de Financiële Industrie en wordt dit jaar gehouden op vrijdag 07sept18 aan de Kop van de Bosbaan.

Het Goede Doel is Stichting LEF.

Spelregels

De Finance Run is een hardloopwedstrijd voor iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening. Van banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en adviseurs tot aanpalende branches als accountancy, Consultancy, IT- en overige leveranciers. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 5 of 10 kilometer. Het parcours voor de 5 kilometer betreft 1 maal het zogenaamde ‘Rondje Bosbaan’. De deelnemers aan de 10 kilometer lopen dit parcours twee keer.

Er zal worden ‘gestreden’ in zes klassementen;
• vrouwen individueel 5 kilometer
• mannen individueel 5 kilometer
• vrouwen individueel 10 kilometer
• mannen individueel 10 kilometer
• bedrijfsteam 5 kilometer
• bedrijfsteam 10 kilometer

NIEUW FD Mediagroep Halve Marathon

In 2018 gaan we ook een halve marathon starten, voor een klein groepje lopers (minimaal 10, maximaal 50). De FD Mediagroep halve marathon start om 13.30uur, (ongeveer) op 3/4 van een rondje Bosbaan en loopt (ongeveer) 4,25 rondje Bosbaan om tot de benodigde 21,1 km te komen. Voorwaarde is dat alle deelnemers de halve marathon moeten lopen in maximaal 2uur 15min. Dus moeten finishen voor 15.45uur, dit om de start van de Finance Run (5k & 10k) om 16.00uur niet in de weg te zitten. Daarom zal de doorkomst voor de laatste ronde van 5k, plaats moeten vinden uiterlijk om 15.15uur. Na 15.15uur wordt men uit de race gehaald, als bij de 11steden van het ijs…

Er zal worden ‘gestreden’ in 2 additionele klassementen;
• vrouwen individueel halve marathon
• mannen individueel halve marathon

Bruto / Netto tijden

De Finance Run is een hardloopwedstrijd waarbij de winnaars van de 5 en 10 kilometer daadwerkelijk als eerste over de finish komen. Dit betekent dat we rangschikken op brutotijden. Indien er namelijk op nettotijd wordt gerangschikt dan zou het mogelijk zijn om als 2e over de finish te komen en toch de snelste te zijn. De organisatie wil echter het wedstrijdelement behouden en de echte 1e (snelste) loper over de finishlijn als winnaar huldigen.

Deelname

Inschrijvingen geschieden alleen via de online registratiemodule. Betalingen worden voldaan middels iDEAL of creditcard. 
Voor bedrijfsteam is het mogelijk om via een factuur de deelnamekosten te betalen. 
Free Style Events heeft het recht deelname aan het evenement te ontzeggen, wanneer niet aan de betalingsvoorwaarden is voldaan.
 Na registratie is restitutie van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.

Kosten

• De kosten voor individuele inschrijvingen zijn tot en met 20 augustus vastgesteld op € 75, daar komt €20 bij als bijdrage voor de Stichting LEF.
• De kosten voor bedrijfsteam inschrijvingen zijn tot en met 20 augustus vastgesteld op € 850 plus € 200 bijdrage voor de Stichting LEF.
• Inschrijvingen na 20 augustus worden met verhoogd met € 10 per persoon, dus € 80 voor individuele inschrijvingen en € 850 voor bedrijfsteams. Uiteraard komt daar ook nog de bijdrage voor Stichting LEF bij à €20 per persoon.
• Per inschrijving betaal je € 9,50 administratiekosten.
• Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Na inschrijving zijn alle benodigdheden voor deze sportieve dag inbegrepen. Behalve de drankjes, ideale omstandigheden en je eigen conditie. Lees hier meer over de kosten van de Finance Run 2017.

Overige voorwaarden

Iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening; van banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en adviseurs tot aanpalende branches als accountancy, Consultancy, IT- en overige leveranciers kan deelnemen aan de Finance Run van Free Style Events. Inschrijvingen worden behandeld volgens het principe ‘first come – first served’.
Door inschrijving voor een van de Free Style evenementen, komt elke deelnemer automatisch terecht in onze database en ga je er mee akkoord dat elke deelnemer persoonlijk per e-mail en 06nummer op de hoogte wordt gehouden van onze evenementen. De gegevens van de deelnemers worden alleen gebruikt voor dit doeleinde en zullen niet aan derden worden verstrekt.

Programma

Het programma van de Finance Run, op vrijdag 07 september 2018, ziet er als volgt uit:

Ontvangst13:30 uur
Start Halve Marathon (NIEUW)13:30 uur
Warming up15:45 uur
Start16:00 uur
Netwerkborrel16:30 uur
The Friday Move16:00 uur t/m 18:30 uur
Diner17:00 uur
Veiling voor Stichting LEF18:30 uur
Prijsuitreiking18:45 uur
Afterpartyvanaf 19:00 uur
Einde evenement21:00 uur

Route

Routebeschrijving naar de Bosbaan in het Amsterdamse bos.
Adres: Bosbaan 10
1182 AG Amstelveen

Met de auto vanuit Utrecht (A2 via de ringweg A10)
Op de ringweg A10 aangekomen afslag S108 Olympisch Stadion/Oud Zuid/VU Ziekenhuis. Bij het verkeerslicht linksaf, onder de snelweg door. Bij het derde verkeerslicht (grote kruising met de van Nijenrodeweg), rechtsaf ingang Amsterdamse Bos.

Met de auto vanuit de richting Amsterdam Noord en Oost
Ring A10, afslag S108 Olympisch Stadion/Oud Zuid/VU Ziekenhuis. Onder aan afslag links af, onder snelweg door. Bij het derde verkeerslicht (grote kruising met de van Nijenrodeweg), rechtsaf ingang Amsterdamse Bos.

Met de auto vanuit de richting Amsterdam Noord en West (Coentunnelweg)
+ Schiphol/Den Haag
Ring A10, afslag S108 Olympisch Stadion/Oud Zuid/VU Ziekenhuis. Onder aan afslag links af. Bij het tweede verkeerslicht (grote kruising met de van Nijenrodeweg), rechtsaf ingang Amsterdamse Bos.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid, volg de borden en de instructies van de parkeerbegeleiders.

Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam CS: bus 170 of 172 Connexxion tot halte Koenenkade.
Vanaf Amsterdam Amstel, Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Zuid/WTC: metro 50 naar halte Amstelveenseweg ->
Vanaf metrohalte Amstelveenseweg: bus 170 of 172 Connexxion tot halte Koenenkade.
..

 

Hoofdsponsors

 

 

 

 

 

Subsponsors

 

 

 

Supplying Partners

 

 

 

 

Media Partners

 

 

 

Location Partner