FINANCE RUN 2020

Finance Run 2020

Dit jaar stonden we voor een grote uitdaging om de Finance Run 2020 door te laten gaan. En het is gelukt! In een iets andere vorm, maar zeker niet minder leuk.

De deelnemers konden al starten vanaf vrijdag 28 augustus om 06:00 waarbij ze zelf hun route en tijdstip bepaalden, voor de 5km, 10km en de halve marathon. Een week lang werd er gelopen op verschillende momenten en plaatsen, zo werd er gelopen in Oosterhout, Den Haag, Beesterzwaag en in België!

Op vrijdag 4 september om exact 16:00 uur klonk het startschot, van Wilfred Genee, voor de 5km LIVE Finance Run vanaf de Bosbaan. Voorgaande jaren startten we met meer dan 800 deelnemers, dit jaar door covid-19 een kleine 100 deelnemers. Perfect hardloopweer en dat resulteerde in zeer snelle tijden. Na afloop een gezellige borrel met muziek DJ Jeff & Sedney die er echt een feestje van maakten.

The Friday Move van BNR Nieuwsradio zond uit vanaf Grand Café De Bosbaan. Leuk dat tafelgast Kluun ook heeft meegelopen met de Finance Run. En naast radio was er ook tegelijk tv aanwezig. Om de deelnemers op afstand ook het evenement mee te laten beleven zonden we voor het eerst dit jaar FinanceRun.TV uit. Een uur lang verslag van de hardloopwedstrijd, het evenement, interviews en de prijsuitreiking.

Ook dit jaar gaan de opbrengsten van de Finance Run naar Stichting Lef.

Finance Run 2020 was totaal anders dan voorgaande jaren. We danken alle deelnemers, sponsoren en partners voor hun flexibiliteit en bijdrage. Zien we jullie volgend jaar weer? En dan toch weer graag met meer dan 800 deelnemers bij de Bosbaan!

Bekijk hier de foto’s van Finance Run 2020


Bekijk hier de aftermovie van de Finance Run 2020