Op vrijdag 2 september vindt de Finance Run 2022 plaats bij restaurant de Bosbaan in Amsterdam. Op deze pagina is alle praktische informatie te vinden.

Aanvang

Het event terrein is open, er is een DJ, gratis koffie wordt er geschonken door Redbeans én je kan je alvast mengen onder de deelnemers. De warming up start om 15:45 uur. Hieronder de tijden hoe laat je aanwezig dient te zijn bij de Finance Run:

Start Halve marathon:            13:30

Start 5Km & 10 KM:                16:00

Er zijn in 2022 een aantal veranderingen t.o.v. 2021. Tijdens deze editie zijn alle activiteiten tot en met de prijsuitreiking (17:15uur) beneden gevestigd. Voor, tijdens en na het lopen is hier gratis redbeans koffie, water van 25 jaar Stater en Heineken 0.0 te verkrijgen.

Na de prijsuitreiking verhuizen we naar boven, naar het terras van Restaurant de Bosbaan. Daar houden we de borrel en het diner en draaien de DJ’s lekker door tot 21.00 uur!

Afhalen startpakket

Bij aankomst op het evenementen terrein kun je je startpakket ophalen. Het afhalen kan bij de aangegeven plek die van toepassing is op jouw inschrijving.

Ontvangsttent
Ben jij ingeschreven via Florius, ING, Achmea, Scildon, Yune, Stater of FD Mediagroep dan is er een desk speciaal voor jullie bedrijf. Deze is gesitueerd naast Restaurant de Bosbaan. Hier ontvang je alle informatie om goed voorbereid aan de start te verschijnen.

Algemene desk
Deelnemers die individueel of als gast van de Finance Run of van Ben zijn ingeschreven, kunnen zich melden bij de algemene desk. Deze bevindt zich in dezelfde ontvangsttent.

Via contactpersoon
Sta je ingeschreven via een ander bedrijf. Dan kun je je beneden aan de waterkant, bij het HorecaPlein ter hoogte van de Start/Finish, bij je contactpersoon melden. Hij/zij heeft jouw startnummer, polsbandje en eventuele extra’s.

Startnummer overdragen of afstand wijzigen

Zorg dat je goed in de uitslag staat!

Alle wijzigingen (omzetten afstand, overdragen startnummer) kun je doorgeven door te mailen naar inschrijven@financerun.nl t/m 30aug22.

Na 30aug22 op de dag zelf melden bij de ServiceDesk.

Zorg dat je op tijd komt.

Verzorgingspost

Het wordt warm loopweer vrijdag 2 september! We zetten op het 2,5 en 7,5km punt een extra waterpost voor de 5 en 10km lopers.

Voor de halve marathon lopers is er iedere 5km een waterpost.

Zorg dat je zelf genoeg drinkt! En let op: er kan niet gezwommen worden in de Bosbaan ivm blauwalg. Houd hier rekening mee

Programma

Plattegrond

Dit is de plattegrond voor 2022, kleine wijzigingen voorbehouden.

Polsbandjes

We werken dit jaar met twee kleuren polsbandjes. Afhankelijk van het afgenomen pakket (wel of geen VIP) ontvang je een goud (VIP) of zilver (niet-VIP) polsbandje. Ieder polsbandje geeft recht op het diner na afloop van de run. Draag deze dus zichtbaar om je pols.

De gouden polsbandjes geven recht tot de VIP-ruimte, gratis drank.

Teamfoto

Van elk team wordt er een teamfoto gemaakt. Hiervoor is een indeling gemaakt (richttijden) om te zorgen dat we niemand vergeten en iedereen in het Finance Run Magazine komt.  Zorg ervoor dat je op tijd meld hiervoor. De teamfoto vindt plaats op het als je naar beneden loopt achter de garderobe (zie plattegrond).

Garderobe

De garderobe wordt ook in 2022 weer mogelijk gemaakt door Welten. Dit jaar is zowel beneden als boven een garderobe ingericht.

12:00 – 18:00 uur: garderobe beneden
17:30 – 20:00 uur: garderobe boven

Voor het lopen kun je je spullen afgeven bij de Welten Garderobe beneden. Lever z.s.m. je spullen in bij de Welten Garderobe, het wordt uit ervaring steeds drukker naarmate de start nadert…

Na het lopen kun je je spullen hier ook weer afhalen. Na het douchen/omkleden kun je je spullen afgeven in de Welten Garderobe boven.

Tassen beleid
Geef je sporttas zo spoedig mogelijk af bij de Welten Garderobe. We verwachten 1.000 bezoekers, maar hebben op het evenementen terrein geen ruimte voor verweesde-tassen. We willen jullie de ‘Schiphol Experience’ niet laten (her)beleven.

De Welten Garderobe beneden en de kleedkamers sluiten om 18.00uur!

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats om 17:15 uur op het podium bij de start en finish van de run. De prijzen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: 1e, 2e en 3e prijs mannen/ vrouwen 5km, 10km en halve marathon. Daarnaast zijn er ook prijzen te winnen voor het best lopende bedrijf op de verschillende afstanden.

Kleedkamers en douchen

In het start- en finishgebied zijn mannen, vrouwen- en mindervalide kleedkamers aanwezig waar je je kan omkleden om in tenue aan de start te verschijnen. Hier is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de toiletvoorziening. Na het lopen kun je hier ook douchen! De kleedkamers sluiten om 18.00 uur.

Parkeren

Ook wij ontkomen helaas niet aan betaald parkeren in Amsterdam.

Tijdens de Finance Run wordt er geparkeerd op de Entree/Parkeerweide, voor Restaurant de Bosbaan, onder begeleiding van verkeerbegeleiders.
Kom op tijd en volg de instructies van de verkeerbegeleiders op. Alleen zo kunnen we het verkeer ordentelijk regelen en de volledige capaciteit van de parkeerweide benutten.

Kosten: €2,50 per uur, de eerst 3 uur zijn gratis, betalen tot 19.00uur.

Parkeren Finance Run 2022

 

Kom met de fiets of het OV als dit mogelijk is!

 

Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Stuur dan een mail naar communicatie@financerun.nl