Op vrijdag 3 september vindt de Finance Run 2021 plaats bij de Bosbaan in Amsterdam. Ook wij willen een veilige editie van de Finance Run en houden ons uiteraard aan de adviezen van het RIVM die daar bij horen.

Testen voor toegang voor deelnemers

Iedereen die deelneemt en/of bezoekt moet een CoronaCheck App met Nederlandse QR-code + ID kunnen laten zien bij de ingang. Deze wordt gescand en hierna ontvang je een polsbandje waarmee je toegang krijgt tot het event terrein.

Om toegang te krijgen gelden de volgende voorwaarden die verwerkt moeten zijn in CoronaCheck App met QR-code (je hebt één van de onderstaande bewijzen nodig):

  1. Vaccinatiebewijs – Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.
  2. Herstelbewijs – Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  3. Testbewijs – Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement.

Maximaal aantal deelnemers

Het maximaal aantal deelnemers voor dit jaar is 750. Het evenement vindt buiten plaats. Je hoeft dus door Testen voor Toegang geen 1,5 meter afstand te bewaren.

Aanvang

Door de grote aantallen deelnemers die eerst toegang moeten krijgen door het scannen van de QR-code is het van belang dat iedereen op tijd incheckt bij de Finance Run. Het event terrein is open, er is een DJ, gratis koffie wordt er geschonken door Redbeans én je kan je alvast mengen onder de deelnemers. De warming up start om 15:45 uur. Hieronder de tijden hoe laat je aanwezig dient te zijn bij de Finance Run:

Halve marathon:            12:30-13:00

5Km &10 KM:                  14:00-14:30

Teamfoto

Van elk team wordt er een teamfoto gemaakt. Hiervoor is een indeling gemaakt (richttijden) om te zorgen dat we niemand vergeten en iedereen in het Finance Run Magazine komt.  Zorg ervoor dat je op tijd meld hiervoor. De teamfoto vindt plaats op het als je naar beneden loopt achter de garderobe (zie plattegrond).

Tijdstip Bedrijven
13:15 Aegon halve marathon
14:00-14:15 Figlo, Euronext, Aegon, Nibud, Kikid
14:15-14:30 Achmea, Hypotheek Visie, Visii
14:30-14:45 Vereniging FFP, HDN, Boozt24, Ockto, Nhg, a.s.r
14:45-15:00 FD Media Groep, Welten, Dukers & Baelemans, AM, Emma at Work
15:00-15:15 Octas
15:15-15:30 Florius
15:30-15:45 Florius, Adfiz

Garderobe

Er is een bewaakte garderobe beschikbaar, aangeboden door Welten. Deze garderobe is verplicht voor alle deelnemers. Hier kan iedereen jassen en tassen afgeven

Kleedkamers

We kunnen gebruik maken van de kleedkamers. Zoals vanouds kan men dus omkleden en douchen.

Bezoekers

Bezoekers en genodigden zijn welkom. Indien ze toegang willen tot het event terrein, kan dit alleen door middel van een CoronaCheck App met Nederlandse QR-code + ID

Plattegrond

Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Stuur dan een mail naar communicatie@financerun.nl

Samen houden wij de Finance Run veilig!