Inschrijven Finance Run 2020

De Finance Run gaat door in een alternatieve vorm! De Finance Run World Wide en de 5km LIVE Finance Run.

 

Finance Run World Wide

Loop tussen vrijdag 28 augustus 06.00u en vrijdag 4 september 15.00u. Bepaal zelf het goede moment en je eigen route waar ook ter wereld!

Afstanden: 5km, 10km, FD ½e Marathon

Je ontvangt een digitaal startnummer in de vorm van een unieke url-code die je kunt uploaden in de (gratis) app Racemap. Op het moment dat jij wilt gaan lopen, zet je de app aan en gaat jouw tijd lopen. Als je wilt kun je via live-tracking door je collega’s gevolgd worden. Sta jij op donderdag 3 september 17.00u in de top 3 mannen of 3 vrouwen, dan ontvang je een VIP-uitnodiging voor vrijdag 4 september bij Grand Café De Bosbaan te Amstelveen!

 

5km LIVE Finance Run
Wil je toch live meelopen? Dat kan met de 5km LIVE Finance Run bij jou in de omgeving of bij Grand Café De Bosbaan (maximaal 150 lopers) om 16:00 uur.

Ook hierbij geldt dat je een digitaal startnummer in de vorm van een unieke url-code die je ontvangt en kunt uploaden in de (gratis) app Racemap. De wedstrijd is tevens live te volgen via Racemap!

Het is mogelijk om aan meerdere onderdelen mee te doen!

 

Inschrijven TEAMS

Een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers (mannen en/of vrouwen). Alle deelnemers dienen dezelfde afstand te lopen, 5KM of 10KM. De tijd van de vijf beste lopers uit het team wordt omgerekend naar een puntenscore.

INDIVIDUELE DEELNEMERS

TEAMS

Finance Run houdt de richtlijnen aan van de RIVM. Dit houdt in dat er voor de deelnemers ook protocollen zijn waar je aan moet houden.

Corona Protocollen