Octas Trainingen i.s.m. Runners Fysio

Octas (detachering voor finance professionals) biedt je, in samenwerking met Runners Fysio, hardlooptraining aan ter voorbereiding op de Finance Run 2018. In 10 lessen wordt je, onder leiding van een gecertificeerde hardlooptrainer en fysiotherapeut, voorbereid op de wedstrijd.

Deze lessen vinden elke woensdag plaats in de periode van 4 juli t/m 5 september. De start is om 18.00 uur vanaf Runners Fysio gelegen aan de start/finish van de Finance Run aan de Bosbaan in Amstelveen. De lessen duren ongeveer 1 á 1 ½ uur per keer. Zowel voor beginners als voor gevorderden bieden de trainingen voldoende uitdaging.

Er wordt aandacht besteed aan een goede opbouw richting de 5 of 10 km. Elke training bevat sowieso een goede warming up/cooling down, techniekoefeningen en een gezamenlijke hardlooptraining. Daarnaast leer je over blessurepreventie, juiste hardlooptechnieken en krijg je tips voor de laatste periode voor de wedstrijd. Wanneer gewenst wordt er ook aandacht besteed aan het lopen met een hartslagmeter, de juiste kleding/schoeisel en de juiste voeding.

Deelname wordt je aangeboden door Octas & Runners Fysio.

Wij vragen je wel om je vooraf aan te melden bij Runners Fysio door een e-mail te sturen naar: bas@fysiobosbaan.nl.

 

Runners Scan

Runners Fysio kan voor je een Runners Scan uitvoeren. De Runners Scan duurt 30 tot 45 minuten. Je voert deze individueel uit. Er wordt een videoanalyse gemaakt van jouw looppatroon en er worden een aantal spier- en gewrichtstesten gedaan. Je ontvangt direct een aantal adviezen. Op papier wordt dit voor je gespecificeerd en toegezonden.

Interesse?
Mail Runners Fysio voor een afspraak: bas@fysiobosbaan.nl.

 

Persoonlijk schema incl. inspanningstest

Wil je weten hoe je zo efficiënt mogelijk kunt trainen? Bij welke hartslag je het beste kunt sporten? Hoe je ervoor zorgt dat je niet teveel, maar ook niet te weinig doet? Dan is een rustmeting en een inspanningstest een verstandig idee. Binnen 1 ½ uur weet je hoe je conditie er nu voor staat, wat er beter kan, wat je omslagpunt is en hoe je het beste kunt trainen. Tevens krijg je een schema op maat dat ervoor zorgt dat je optimaal voorbereid aan de start van de Finance Run verschijnt. Speciale actieprijs voor deelnemers aan de Finance Run: € 99.

Interesse?
Mail Runners Fysio voor een afspraak: bas@fysiobosbaan.nl.