Spelregels

De Finance Run is een hardloopwedstrijd voor iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening. Van banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en adviseurs tot aanpalende branches als accountancy, Consultancy, IT- en overige leveranciers. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 5 of 10 kilometer of de halve marathon. Het parcours voor de 5 kilometer betreft 1 maal het zogenaamde ‘Rondje Bosbaan’. De deelnemers aan de 10 kilometer lopen dit parcours twee keer. Het parcours van de halve marathon is 4,5 keer het rondje.

Er zal worden ‘gestreden’ in zes klassementen;
• vrouwen individueel 5 kilometer
• mannen individueel 5 kilometer
• vrouwen individueel 10 kilometer
• mannen individueel 10 kilometer
• bedrijfsteam 5 kilometer
• bedrijfsteam 10 kilometer

• vrouwen individueel halve marathon
• mannen individueel halve marathon

Bruto / Netto tijden

De Finance Run is een hardloopwedstrijd waarbij de winnaars van de 5 en 10 kilometer daadwerkelijk als eerste over de finish komen. Dit betekent dat we rangschikken op brutotijden. Indien er namelijk op nettotijd wordt gerangschikt dan zou het mogelijk zijn om als 2e over de finish te komen en toch de snelste te zijn. De organisatie wil echter het wedstrijdelement behouden en de echte 1e (snelste) loper over de finishlijn als winnaar huldigen.

Finance Run 2014

Deelname

Inschrijvingen geschieden alleen via de online registratiemodule. Betalingen worden voldaan middels iDEAL of creditcard. 
Voor bedrijfsteam is het mogelijk om via een factuur de deelnamekosten te betalen. 
Free Style Events heeft het recht deelname aan het evenement te ontzeggen, wanneer niet aan de betalingsvoorwaarden is voldaan.
 Na registratie is restitutie van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.

Kosten

• De kosten voor individuele inschrijvingen zijn tot en met 13 augustus vastgesteld op € 95 daar komt €20 bij als bijdrage voor de goede doelen
• De kosten voor bedrijfsteam inschrijvingen zijn tot en met 13 augustus vastgesteld op € 950 plus € 200 bijdrage voor de goede doelen

• Inschrijvingen na 20 augustus worden met verhoogd met € 5  per persoon.
• Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Na inschrijving zijn alle benodigdheden voor deze sportieve dag inbegrepen. Behalve de drankjes, ideale omstandigheden en je eigen conditie.

Garderobe

De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies van waardevolle artikelen uit de garderobe.

Overige voorwaarden

Iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening; van banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en adviseurs tot aanpalende branches als accountancy, Consultancy, IT- en overige leveranciers kan deelnemen aan de Finance Run van Free Style Events. Inschrijvingen worden behandeld volgens het principe ‘first come – first served’.
Door inschrijving voor een van de Free Style evenementen, komt elke deelnemer automatisch terecht in onze database en ga je er mee akkoord dat elke deelnemer persoonlijk per e-mail en 06nummer op de hoogte wordt gehouden van onze evenementen. De gegevens van de deelnemers worden alleen gebruikt voor dit doeleinde en zullen niet aan derden worden verstrekt.