Hoi Achmea ODV-sportieveling!

Wat leuk dat je mee gaat doen aan de Finance Run! Op deze pagina vind je meer informatie en de link naar ons eigen inschrijfformulier.

Programma

Je kunt je voor de Finance Run op 1 september inschrijven voor de 5km, 10km of voor de halve marathon (21,1km). De halve marathon start om 13:30 uur, de 5km om 16:00 uur en de 10 kilometer om 16:10 uur, het programma is nog onder voorbehoud. Met jouw deelname ren je met een Achmea ODV-team mee voor de Bedrijvencompetitie.

Een team bestaat uit collega’s die dezelfde afstand willen gaan lopen in ongeveer dezelfde tijd. Je schrijft je individueel in en wordt door de organisatie van de Finance Run in een team geplaatst.

Op FinanceRun.TV staat de hele dag een livestream aan voor de thuisblijvers. Zo kun je ook alles nogmaals terugzien, zodat je niets hoeft te missen.

Na afloop kun je gezellig borrelen en dineren met alle Achmea ODV collega’s en andere renners. BNR zendt live uit vanaf de Finance Run met The Friday Move en BNR Zakendoen. Kortom, een dag die je niet wil missen!

Inschrijven

Inschrijven voor Achmea ODV medewerkers is gratis! En je krijgt ook nog eens een uniek Achmea ODV runningshirt! De hele dag is compleet verzorgd met drank én diner. Dus trek je stoute (hardloop-)schoenen aan en schrijf je in via onderstaande link.