PRAKTISCHE INFORMATIE

1 september 2023 | Restaurant de Bosbaan, Amstelveen

Lees hieronder alle praktische informatie over de Finance Run. Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief.

Aanvang en tijden

Het terrein is open vanaf 12:00 uur. Er is een DJ, er wordt gratis koffie geschonken door Redbeans en je kunt je alvast mengen onder de deelnemers. Lees hieronder verder over de warming up en starttijden van de afstanden. 

Startnummer

Jouw persoonlijke startnummer ligt voor je klaar bij de ontvangst. Zorg dat je goed in de uitslag staat! Wijzigingen (omzetten van de afstand, overdragen van een startnummer) kun je doormailen tot 30 augustus. Op de dag zelf kun je wijzigingen doorgeven aan de servicedesk, mits je op tijd aanwezig bent. 

Programma en plattegrond

Bekijk het uitgebreide programma en de plattegrond van de Finance Run 2023. De tijden van het programma zijn onder voorbehoud

Garderobe

Er zijn kleedruimten en er is dit jaar zowel boven als beneden een bewaakte garderobe aanwezig, waar je ook je sporttas achter kunt laten. Lees via de knop meer over de openingstijden.

Kleedkamers en douches

In het start- en finishgebied zijn mannen, vrouwen- en mindervalide kleedkamers aanwezig waar je je kan omkleden om in tenue aan de start te verschijnen. Hier is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de toiletvoorziening. Na het lopen kun je hier ook douchen! De kleedkamers sluiten om 18.00 uur.

Parkeren

Er is betaalde parkeergelegenheid op de Entree/Parkeerweide voor Restaurant de Bosbaan. Lees hier meer over parkeren bij de Finance Run.

Aanvang en tijden

Het event terrein is vanaf 12 uur open. Er is een DJ, er wordt gratis koffie geschonken door Redbeans én je kan je alvast mengen onder de deelnemers. De warming up start om 15:45 uur. Hieronder de tijden (onder voorbehoud) hoe laat je aanwezig dient te zijn bij de Finance Run:

Start halve marathon: 13:30 uur
Start 5 kilometer: 16:00 uur
Start 10 kilometer: 16:10 uur

Ook deze editie vinden alle activiteiten tot en met de prijsuitreiking (17:30 uur) beneden plaats. Voor, tijdens en na het lopen is hier gratis redbeans koffie, water en Heineken 0.0 te verkrijgen.
Na de prijsuitreiking verhuizen we naar boven, naar het terras van Restaurant de Bosbaan. Daar houden we de borrel en het diner en draaien de DJ’s lekker door tot 21.00 uur!

Garderobe

Dit jaar is zowel beneden als boven een garderobe ingericht. De openingstijden zijn:

12:00 – 18:00 uur: garderobe beneden
17:30 – 20:00 uur: garderobe boven

Voor het lopen kun je je spullen afgeven bij de garderobe beneden. Lever zo snel mogelijk je spullen in bij de garderobe, het wordt uit ervaring steeds drukker naarmate de start nadert. 

Na het lopen kun je je spullen hier ook weer afhalen. Na het douchen/omkleden kun je je spullen afgeven in de garderobe boven.

Tassen beleid
Geef je sporttas zo spoedig mogelijk af bij de garderobe. We verwachten 1.000 bezoekers, maar hebben op het evenementen terrein geen ruimte voor verweesde-tassen. We willen jullie de ‘Schiphol Experience’ niet laten (her)beleven.
De garderobe beneden en de kleedkamers sluiten om 18.00 uur.

Finance Run tarieven
Finance Run tarieven

Programma en plattegrond

Programma en tijden zijn onder voorbehoud
12:00 – 14:30 uur        |   BNR Zakendoen
13:30 uur                    |   Start 1/2 marathon
14:00 uur                    |   Ontvangst
14:00 – 17:15 uur      |   PreRun Party
14:00 – 17:30 uur      |   FinanceRun.TV
15:45 – 16:00 uur      |   Warming Up
16:00 – 18:30 uur      |   The Friday Move
16:00 uur                     |   Start 5km
16:10 uur                     |   Start 10km
17:15 uur                     |   Prijsuitreiking
17:30 – 21:00 uur       |   Netwerk Borrel & Diner
18:30 – 21:00 uur       |   DJ Thomas Robson

Parkeren

Ook wij ontkomen helaas niet aan betaald parkeren in Amsterdam.

Tijdens de Finance Run wordt er geparkeerd op de Entree/Parkeerweide, voor Restaurant de Bosbaan, onder begeleiding van verkeerbegeleiders.

Kom op tijd en volg de instructies van de verkeerbegeleiders op. Alleen zo kunnen we het verkeer ordentelijk regelen en de volledige capaciteit van de parkeerweide benutten.

Kosten: €2,80 per uur, betalen tot 19.00uur.

Kom met de fiets of het OV als dit mogelijk is!

Finance Run start

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis geen enkele update meer en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Je zit nog nergens aan vast en je blijft wel op de hoogte