Over ons

Over de Finance Run

De Finance Run is hét netwerk evenement voor iedereen die actief is in de financiële dienstverlening. 

Deelnemers kunnen kiezen uit een 5km, 10km of voor de halve marathon (21,1km). Na de run staat er een borrel en diner klaar. Dit evenement is voor iedereen toegankelijk: van ambitieuze sporters tot mensen die de sfeer willen proeven en misschien hun eerste 5 kilometer lopen. 

De Finance Run is volledig verzorgd: douches, garderobe, tijdregistratie, een lekker, goed en gezond vegatarisch diner, alle drankjes en goede muziek. 

Opbrengsten komen ten goede aan KiKiD en Emma at Work.

Visie

De wereld verandert en de financiële dienstverlening verandert mee. Winst alleen is niet meer genoeg. Mensen hebben behoefte aan het maken van impact en aan een betere work-life balans. Werkgevers dragen hier aan bij door een betere, gezondere werkomgeving te creëren waar mensen (voor) willen werken. Termen als inclusiviteit en vitaliteit maar ook duurzaamheid en vegatarisch horen daar bij. 

Missie

Tussen alle sportevenementen zijn wij het werknemers-sportevenement voor de financiële dienstverlening waar iedereen mee kan doen. We zijn voorloper in duurzaamheid en inclusiviteit. Wij brengen financials samen in beweging en bieden ruim de gelegenheid om te netwerken.