Afbeelding1

Corporate fitness met MyoReset

Maak kennis met onze partner MyoReset:

Op maandag bieden wij onze corporate fitness programma’s aan. Speciaal voor bedrijven die deelnemen aan evenementen zoals de Finance Run, verzorgen wij op maat gemaakte opwerk trajecten. Onze trainers zorgen ervoor dat uw team in topconditie verkeert en optimaal voorbereid aan de start verschijnt.

De opwerk trajecten zijn gericht op het verbeteren van de fysieke conditie en het bevorderen van teambuilding. Door middel van een combinatie van krachttraining, cardio-oefeningen en sportieve activiteiten, stomen wij uw medewerkers klaar voor de uitdaging. Daarnaast besteden wij aandacht aan gezonde voeding en mentale weerbaarheid, zodat uw team niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterk staat. Met onze corporate fitness programma’s halen we het beste in uw team naar boven, wat niet alleen resulteert in betere prestaties tijdens evenementen, maar ook in een verhoogde productiviteit en een verbeterde werksfeer op de werkvloer. Doe mee en ervaar hoe wij uw bedrijf helpen naar een gezondere en energiekere toekomst!

Onze trainingsruimte, waar meer dan 40 jaar ervaring in fysiotherapie en 15 jaar aan krachttraining samenkomt. Ons team van specialisten in fysiotherapie, revalidatie en krachttraining staan klaar om je te helpen met allerlei klachten en vragen.

Onze ervaren specialisten bieden deskundige begeleiding en op maat gemaakte programma’s. Of je nu herstelt van een blessure, chronische pijn hebt, of je fysieke prestaties wilt verbeteren, je bent in goede handen. In onze studio vind je alle benodigde apparatuur om effectief te trainen en te herstellen. Onze persoonlijke aanpak richt zich op zowel symptomen als onderliggende oorzaken voor jouw welzijn. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding, afgestemd op jouw behoeften. Kom langs en ervaar de toewijding en expertise van ons team.

Ons team heeft het afgelopen jaar een geweldige groei doorgemaakt. Dit jaar zijn onze aantallen verdubbeld en we staan klaar met nog meer specialisten om jullie te ondersteunen. Onze tafels zaten vorig jaar constant vol, en we verwachten dat dit jaar hetzelfde zal zijn.

Met de uitbreiding van ons team kunnen we een breder scala aan expertise en zorg bieden, waaronder gespecialiseerde massages en voedingsadvies. Of het nu gaat om fysiotherapie, training, massagebehandelingen of het optimaliseren van je voedingspatroon, we hebben de kennis en ervaring om aan jullie behoeften te voldoen.

Bovendien doen enkele van onze teamleden dit jaar weer mee aan de Finance Run, net als vorig jaar. We blijven betrokken en actief, zowel binnen onze praktijk als daarbuiten, en kijken ernaar uit om samen nieuwe doelen te bereiken.

Kom langs en ervaar de ondersteuning van ons uitgebreide team.

De ‘’huiskamer’’, dit is de plek waar iedereen zich thuis voelt. Gelegen in de centrale hal van Tower One in het World Trade Center, deze ruimte is perfect om tot rust te komen, goede gesprekken te voeren en (belangrijke) onderwerpen te bespreken.

In onze gezellige lobby wisselen we kennis en ervaringen uit over voeding, training, massages en fysiotherapie. We geven elkaar tips en adviezen, en helpen elkaar vooruit. Maar,  je kunt hier ook gewoon terecht voor een gezellig kopje koffie.

Kom binnen, , geniet van de fijne sfeer, onze koffie en het team.

Sportieve groeten,

Team
Myoreset

Corporate Fitness op maandag: voorbereiding op evenementen zoals de Finance Run

Deel deze post