Finance Run Uitslagen

Finance Run 2017: wat was het weer geweldig

1 september 2017: dat betekent Finance Run, en Finance Run betekent rennen met je donder. ALS je tenminste werkzaam bent in de financiële sector (en van hardlopen houdt). Dat laatste expres tussen haakjes; ook al kruip je het parcours en kom je drie uur later aan: ook prima. Want liep je mee dan droeg je sowieso bij aan de opbrengt voor Stichting LEF.

Bovendien was, behalve hardlopen, op het terras van Grandcafé de Bosbaan bij het Amsterdamse Bos (de plaats van delict) rondom het event weer genoeg te doen: Jeroen van Inkel en Helga van Leur bij de live uitzending van Wilfred Genee’s The Friday Move, dope deejay Djeff on the wheels of plastic en lekker eten en een gezellig drankje bij prachtig weer.

Voor de snelle Jelle’s onder de ruim 800 lopers was de aftrap van de run lichtelijk balen: het startschot veroorzaakte een wolkbreuk en gedurende korte tijd kwam de regen met bakken uit de hemel. Wilde je links en rechts inhalen door de berm dan waren doorweekte schoenen je lot, wat z’n weerslag had op de resultaten: eindtijden van de winnaars ruim 2 minuten langzamer dan vorig jaar op zowel 5 als 10 kilometer. De rest van de lopers ervaarde een iets ander sentiment: heerlijk, kom maar op met die verkoeling plus extra zuurstof!

Finance Run 2017, wat waren de kernwoorden? Komen ze: samenzijn, sportief, goed bezig, collegiaal, hoop centen voor LEF, alvast beginnen met trainen voor volgend jaar…

Tot dan!

Bekijk de foto’s

Bekijk de aftermovie

Deel deze post