Hoi Florius-sportieveling!

Wat leuk dat je mee gaat doen aan de Finance Run! Op deze pagina vind je meer informatie en de link naar ons eigen inschrijfformulier.

Programma

Je kunt je voor de Finance Run op 1 september inschrijven voor de 5km, 10km of voor de halve marathon (21,1km). De halve marathon start om 13:30 uur, de 5km om 16:00 uur en de 10 kilometer om 16:10 uur, het programma is nog onder voorbehoud. 

Een team bestaat uit collega’s die dezelfde afstand willen gaan lopen in ongeveer dezelfde tijd. Je schrijft je individueel in en wordt door de organisatie van de Finance Run in een team geplaatst.

Op FinanceRun.TV staat de hele dag een livestream aan voor de thuisblijvers. Zo kun je ook alles nogmaals terugzien, zodat je niets hoeft te missen.

Na afloop kun je gezellig borrelen en dineren met je collega’s van Florius of relaties in je netwerk. BNR zendt live uit vanaf de Finance Run met The Friday Move en BNR Zakendoen. Kortom, een dag die je niet wil missen!

Inschrijven

Wij vinden het super leuk als jij dit jaar ook (weer) meeloopt! Alle deelnemers die zich voor vrijdag 14 juli 17:00 uur hebben ingeschreven krijgen een nieuw Florius hardloopshirt. In welke kleur wij De Bosbaan dit jaar gaan veranderen, is nog een verrassing! De hele dag is compleet verzorgd met drank én diner. Dus trek je stoute (hardloop-)schoenen aan en schrijf je in via onderstaande link.

De inschrijving staat open tot vrijdag 14 juli 2023.

De organisatie binnen Florius is in handen van Justus Damman en Nienke Goudbeek. Zij helpen je graag als je vragen hebt! Volg Floriusrun ook op Instagram.