De gong van de Amsterdamse beurs

Gonggasten

De gong van de Amsterdamse beursOp woensdag 10 augustus zal de gongceremonie op Beursplein 5 in het teken staan van de Finance Run 2016. Op die dag zal een delegatie van Finance Run, een aantal sponsors en natuurlijk stichting LEF de gong luiden om zo de beurshandel officieel te openen.

De gongceremonie
Iedere ochtend luidt een gast bij Euronext om 09.00 uur de gong om de beurshandel officieel te openen. Het openen van de handelsdag vindt plaats door (inter)nationale prominente gasten die de beurs daarvoor persoonlijk benadert. Inmiddels is de markt geopend door ministers, staatssecretarissen, captains of industry, beroemde sporters, televisiepersoonlijkheden, vertegenwoordigers van charitatieve instellingen en door vele andere vooraanstaande personen en organisaties.

De organisatie van Finance Run is natuurlijk vereerd met deze uitnodiging en hoopt dat deze woensdag de boeken in zal gaan als Finance Run Wednesday, de dag dat de AEX een enorme spurt maakte.

Beelden van de gongceremonie zijn, als altijd, live te bekijken bij RTL-Z en later die dag ook op deze site. Foto in DFT de volgende dag.

Euronext beurs Amsterdam

Deel deze post