LEF draagt als Goed Doel van de Finance Run het stokje over aan: Kikid & Emma at Work.

De Finance Run gaat verder zonder de directe link met de Stichting Leven en Financiën (LEF). Na zeven jaar gaat LEF zich volledig op haar kernactiviteiten richten en nemen we in vriendschap afscheid van elkaar.

De Finance Run vond voor de eerste keer plaats in 2014 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een bekend en geliefd loop- en netwerkevenement in de financiële branche. De Finance Run brengt jaarlijks meer dan 850 lopers van tientallen bedrijventeams op de been, om elkaar op sportieve wijze te ontmoeten aan de Amsterdamse Bosbaan en met elkaar geld op te brengen voor het goede doel.

Ron Dukers, voorzitter van LEF: “In de afgelopen jaren stond deelname voor lopers, naast hun sportieve en teamprestatie, ook in het teken van het steunen van LEF. Het evenement is dan ook een fantastische steun geweest voor de doorontwikkeling van onze stichting. Nu de Finance Run een op zichzelf staand fenomeen is geworden, laten wij het met veel dankbaarheid los om ons volledig te richten op ons primaire doel; het bieden van ons unieke programma voor de financiële educatie van MBO-studenten. En draagt LEF als goed doel van de Finance Run met plezier het stokje over aan de 2 nieuwe Goede Doelen: Kikid & Emma at Work.”

Deel deze post