RW

Loopclinic Amsterdamse Bos

Wil je goed voorbereid aan de start van de Finance Run 2023 verschijnen? Dat kan! Runnersworld Amsterdamse Bos organiseert in samenwerking met On Running en de Finance Run een inspirerende hardloopclinic onder begeleiding van Aart Stigter!

Programma & locatie
Het ontvangst is om 19.00 uur bij de winkel van Runnersworld Amsterdamse Bos, Amsterdamseweg 507 in Amstelveen. Vanuit daar lopen we gezamenlijk naar het bos voor de hardlooptraining van ongeveer 1,5 uur. De training is geschikt voor alle niveaus. Na afloop staat er een verfrissend drankje voor je klaar en om 21.00 uur sluiten we de avond af.

Het is mogelijk om waardevolle spullen achter te laten in de winkel, deze sluiten wij af zodra we op pad gaan. Deelnemen aan de loopclinic is geheel kosteloos en kan via deze link.

Parkeren
Parkeren kan in de buurt van de winkel en is vanaf 18.00 uur gratis. Als er geen beschikbaarheid is dan is de parkeerplaats bij het Wagener Stadion (Nieuwe Kalfjeslaan 18 in Amstelveen) een goed alternatief. Vanaf daar is het een kleine 10 minuten lopen naar Runnersworld Amsterdamse Bos.

Deel deze post