NIEUW Octas Trainingen i.s.m. Runners Fysio

Octas (detachering voor finance professionals) biedt je, in samenwerking met Runners Fysio, hardlooptraining aan ter voorbereiding op de Finance Run 2018. In 10 lessen wordt je, onder leiding van een gecertificeerde hardlooptrainer en fysiotherapeut voorbereid op de wedstrijd.

Deze lessen vinden elke woensdag plaats in de periode van 4 juli t/m 5 september. De start is om 18.00 uur vanaf Runners Fysio gelegen aan de start/finish van de Finance Run aan de Bosbaan in Amstelveen. De lessen duren ongeveer 1 á 1 ½ uur per keer. Zowel voor beginners als voor gevorderden bieden de trainingen voldoende uitdaging.

Er wordt aandacht besteed aan een goede opbouw richting de 5 of 10 km. Elke training bevat sowieso een goede warming up/cooling down, techniekoefeningen en een gezamenlijke hardlooptraining. Daarnaast leer je over blessurepreventie, juiste hardlooptechnieken en krijg je tips voor de laatste periode voor de wedstrijd. Wanneer gewenst wordt er ook aandacht besteed aan het lopen met een hartslagmeter, de juiste kleding/schoeisel en de juiste voeding.

Deelname wordt je aangeboden door Octas & Runners Fysio.

Wij vragen je wel om je vooraf aan te melden bij Runners Fysio door een e-mail te sturen naar: bas@fysiobosbaan.nl.

 

Deel deze post