Nog een veiling item; een dag lang examens afnemen in de Hoffelijk Examenbus!

Een dag lang examens afnemen in de Hoffelijk Examenbus! (PE- en Wft)

Vond je 10 kilometer hardlopen een echte test? Wij ook! Maar we testen onszelf en jou iedere dag. Heel letterlijk zelfs, met het afnemen van Wft- en PE-examens.

Lef en samenwerking: team Hoffelijk doet mee!
Financiële educatie die jongeren (meer) zelfredzaam maakt in hun financiële beslissingen. Verzorgd door professionals uit de branche. Dat vinden we bij Hoffelijk een uitstekend initiatief dat we van harte ondersteunen. Dat de financiële professionals die het vrijwillig lesgeven voor hun rekening nemen zelf ook geregeld moeten bijscholen in hun vak zal niemand vandaag onbekend zijn.

Lef en samenwerking zijn eigenschappen die echt passen bij Hoffelijk. Waarden waarmee we in zeven jaar een stormachtige entree in de financiële branche hebben gemaakt! Dat vraagt natuurlijk om een inbreng van Hoffelijk ten behoeve van de veiling die op 1 september plaatsvindt.

Waar kun je op bieden?
Hoffelijk stelt de Hoffelijk Examenbus een dag lang beschikbaar om PE- en Wft-examens af te nemen. Nagenoeg iedere hardlopende deelnemer vandaag weet over welke examens we het dan hebben!

De Hoffelijk Examenbus komt naar de hoogste bieder toe! We stellen de Examenbus, de laptops waarop de examen worden afgenomen, de toezichthouders, de hele administratieve afwikkeling, kortom alles wat nodig is om de examens te kunnen afnemen beschikbaar.

Per starttijd kunnen 20 kandidaten tegelijk een examen doen, dus je kunt je voorstellen hoeveel examenkandidaten je blij kunt maken door deze dag samen met Hoffelijk te organiseren.

Voorwaarden:

  • We plannen de exacte dag en locatie waarop we komen examineren in goed overleg met de hoogste bieder in.
  • Het wettelijke examentarief (leges à € 67,- per gestart examen, af te dragen aan de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO) is niet inbegrepen in het aanbod.

 

Deel deze post