Runnersworld Amsterdamse Bos en On Running

 

Wat leuk dat je mee gaat doen aan de Finance Run! Op deze pagina vind je meer informatie over de acties en de loopclinic in samenwerking met Runnersworld Amsterdamse Bos en On Running.

Loopclinic 14 juni 2023

Runnersworld Amsterdamse Bos en On Running

Wil je goed voorbereid aan de start van de Finance Run 2023 verschijnen? Dat kan! Runnersworld Amsterdamse Bos organiseert in samenwerking met On Running en de Finance Run een inspirerende hardloopclinic onder begeleiding van Aart Stigter!

 

Programma & Locatie

Het ontvangst is om 19.00 uur bij de winkel van Runnersworld Amsterdamse Bos,  Amsterdamseweg 507 in Amstelveen. Vanuit daar lopen we gezamenlijk naar het bos voor de hardlooptraining van ongeveer 1,5 uur. De training is geschikt voor alle niveaus. Na afloop staat er een verfrissend drankje voor je klaar en om 21.00 uur sluiten we de avond af.

Het is mogelijk om waardevolle spullen achter te laten in de winkel, deze sluiten wij af zodra we op pad gaan. Deelnemen aan de loopclinic is geheel kosteloos.

Parkeren

Parkeren kan in de buurt van de winkel en is vanaf 18.00 uur gratis. Als er geen beschikbaarheid is dan is de parkeerplaats bij het Wagener Stadion (Nieuwe Kalfjeslaan 18 in Amstelveen) een goed alternatief. Vanaf daar is het een kleine 10 minuten lopen naar Runnersworld Amsterdamse Bos.

 

Toffe actie!

Runnersworld Amsterdamse Bos biedt voor de Finance Run een kortingsactie aan: bij aanschaf van een paar hardloopschoenen bij Runnersworld Amsterdamse Bos krijg je als deelnemer van de Finance Run één paar Falke hardloopsokken t.w.v. € 21,- cadeau.