Samen met je collega’s in beweging, van supporter tot atleet, met de Atleetfabriek…

In samenwerking met De Atleetfabriek biedt De Finance Run jouw bedrijf de mogelijkheid om exclusief en op maat samengesteld een compleet en energiek programma af te nemen. Deelnemen aan de Finance Run is een mooie en fysieke uitdaging waarbij wij je alle tools en professionele begeleiding bieden om samen op een gezonde en vitale wijze de finish te halen.

Exclusief voor de Finance Run hebben wij de volgende pakketten samengesteld:

  • 3 of 6 hardlooptrainingen voor de deur

Gedurende 3 of 6 weken (achtereenvolgens of iedere twee weken) staat er een trainer van De Atleetfabriek voor jullie klaar om samen te trainen. De trainingen zijn voor ieder niveau toegankelijk en er zal een introductiepraatje gehouden worden bij de eerste training. De Atleetfabriek zal verder zorgdragen voor de inventarisatie van de beschikbaarheid van de deelnemers, de inschrijvingen en het bijhouden van de presentie. Ook zullen wij per 3 trainingen een motivatiemailing versturen om zo contact te onderhouden met de deelnemers en om de trainingen onder de aandacht te houden.

Hardlopen doe je niet alleen met je benen maar ook met je buik, rug, armen en vooral met plezier en elkaar. Veel mensen haasten zich naar de finish en vergeten onderweg te genieten, de reden dat veel mensen na een hardloopwedstrijd zeggen “eens en nooit weer”. Door rust en inzicht in eigen bewegingen en capaciteiten te krijgen wordt je sterker, slanker, vitaler. Onze training tilt kennis van eigen kunnen naar een hoger niveau waardoor hardlopen heel veel leuker wordt.

3 trainingen: € 500,-  excl. BTW en reiskosten

6 trainingen: € 875,-  excl. BTW en reiskosten

  • Energieke Clinic

Ga met je team de voorbereidingen voor deelname aan de Finance Run goed van start met een energieke clinic hardlopen. Tijdens deze eenmalige clinic deelt een trainer van De Atleetfabriek alle informatie die nodig is voor een gedegen voorbereiding en een optimaal eindresultaat. De clinic wordt vergezeld met een informatieve mailing achteraf waarin kort alle gegeven informatie nog een keer wordt gedeeld. Tevens zullen wij een aantal recepten meesturen omdat uit voeding vaak nog de nodige winst te halen valt om je sportieve doel te bereiken.

€ 175,-  excl. BTW en reiskosten

De Atleetfabriek is gespecialiseerd in op maat gemaakte vitaliteitsprogramma’s. Heb je specifieke wensen? Wij gaan graag met je in gesprek. Neem contact op via: info@deatleetfabriek.nl

Deel deze post