Stichting LEFEen vast onderdeel van de Finance Run is de veiling waarvan de opbrengst in zijn geheel naar de Stichting LEF gaat. Via onze sponsors en relaties worden de meest mooie items binnengebracht die voor zoveel mogelijk geld geveild worden door Gijs Wintzen, directeur van de stichting LEF.

De items die in het verleden zijn geveild waren onder andere een gesigneerd Ajax shirt, een dag zeilen met Team Heiner, een maatpak van Olde & Hoff, advertentieruimte in am: en het FD.

Een opvallend item was de examenbus van Hoffelijk Financieel, een touringcar die is omgebouwd tot officieel examencentrum waarin kandidaten van financiele opleidingen op locatie examen kunnen doen.

De opbrengst van de veiling was in 2016 het hoogst ruim €11.000! Een bedrag dat we dit jaar natuurlijk gaan overtreffen… Dit jaar worden sowieso weer de advertentieruimte in am: en het FD geveild en uiteraard ook weer het maatpak van Olde & Hoff.

Voor de veiling op de Finance Run 2018 verwachten meer interessante producten, zaken en/of diensten onder de hamer te kunnen brengen.
Heb jij, of je bedrijf, nog interessante items die geveild kunnen worden? Aarzel niet en neem contact op met Gijs Wintzen, alle hulp is welkom!