FINANCE RUN BEELD

The Good Roll

The Good Roll trotste partner van de Finance Run!

Ontdek The Good Roll: de kracht van verandering, gewikkeld in duurzaamheid en compassie. Als voorvechters van een betere wereld, hebben wij ons toegewijd aan één simpele missie: toegankelijke en schone toiletten voor iedereen. Bij The Good Roll draait het niet alleen om het comfort van toiletpapier, maar om een wereldwijd verschil maken, één rol tegelijk.

Het ontstaan van The Good Roll werd gevoed door een gedeelde frustratie. Wereldwijd leven 2,3 miljard mensen zonder toegang tot veilige en hygiënische sanitaire voorzieningen – dat is een derde van de wereldbevolking! Maar het gaat verder. Elke dag worden 27.000 bomen geveld voor de productie van toiletpapier. Schokkende cijfers die ons niet onberoerd lieten.

Gedreven door deze realiteit hebben we The Good Roll gecreëerd – een initiatief dat beide problemen aanpakt. Dit Nederlandse win-winconcept biedt 100% boomvriendelijke toiletpapierrollen, vervaardigd van bamboe- of Europees gerecycled papier. Met elk vel dat je gebruikt, steun je onze missie om veilige en schone toiletten wereldwijd te bevorderen.

Maar daar stopt het niet. Bij The Good Roll geloven we in de kracht van impact. Daarom investeren we 50% van onze nettowinst in het bouwen van toiletten in Ghana, waar toegang tot basis-sanitaire voorzieningen nog altijd een luxe is.

Wij geloven dat kleine handelingen grote veranderingen teweeg kunnen brengen.

Wipe right, change lives.

Deel deze post