Verslag Finance Run 2018

Finance Run 2018! Wat was het weer een topevenement. We hebben een heerlijke hardloop dag beleeft, met een 10 voor Hardlopen van Weeronline:

Voor het eerst hebben de FD Mediagroep halve marathon opgenomen in het programma. De laatste finisher van de FD Mediagroep halve marathon Jürgen Wilms, kreeg een erehaag, hij moest door de reeds opgestelde starters van de 5km en 10km heen manouvreren. Met de eerste editie van 10 lopers zeker een blijvertje.

Even wat cijfers:

  • Aantal inschrijvingen: 850 (20% meer dan vorig jaar)
  • Aantal lopers: 746 (11,9% no-show, is een goed percentage!)
  • Halve marathon aantal: 10 gestart en 10 uitgelopen

We hebben dit jaar gelukkig ook weer erg weinig blessures opgelopen, behalve dan onze eigen Suzan die de eerste patiënt was van de pas gearriveerde EHBO. We wensen haar beterschap, met haar gelukkig niet ernstig geblesseerde enkel.

De line up met 4 DJ’s was een succes! Baked & Soda speelden tijdens de Run en DJeff & DJ Jelmeralex Sedney stonden op de main stage, na de prijsuitreiking.

The Friday Move van Wilfred Genee was weer erg leuk. Enkele van zijn tafelgasten (zie overzicht hieronder) hebben zelfs meegelopen!

En wat een resultaat voor stichting LEF. De veiling bracht maar liefst €12.250 op en door de lopers werd €26.000 opgehaald. Over de 5 edities hebben we nu ruim meer dan € 100.000 bij elkaar gelopen voor stichting LEF!

Dank aan alle vrijwilligers, lopers, sponsoren en partners. Tot volgend jaar: vrijdag 6 september 2019!

Deel deze post