Hoi Welten Groep-relatie, medewerker en sportieveling!

Wat leuk dat je mee gaat doen aan de Finance Run! Op deze pagina vind je alle praktische informatie om goed voorbereid aan de start van de Finance Run te verschijnen!

Aanvang en tijden

Het terrein is open vanaf 12:00 uur. Er is een DJ, er wordt gratis koffie geschonken door Redbeans en je kunt je alvast mengen onder de andere deelnemers. Lees hieronder verder over de warming up en starttijden van de afstanden. 

Startpakket

Jouw persoonlijke startnummer ligt voor je klaar bij de ontvangst. Zorg dat je goed in de uitslag staat! Wijzigingen (omzetten van de afstand, overdragen van een startnummer) kun je doormailen tot 30 augustus. Op de dag zelf kun je wijzigingen doorgeven aan de servicedesk, mits je op tijd aanwezig bent. 

Programma en plattegrond

Bekijk het uitgebreide programma en de plattegrond van de Finance Run 2023. De tijden van het programma zijn onder voorbehoud

Garderobe

Er zijn kleedruimten en er is dit jaar zowel boven als beneden een bewaakte garderobe aanwezig, waar je ook je sporttas achter kunt laten. Lees via de knop meer over de openingstijden.

Kleedkamers en douches

In het start- en finishgebied zijn mannen, vrouwen- en mindervalide kleedkamers aanwezig waar je je kan omkleden om in tenue aan de start te verschijnen. Hier is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de toiletvoorziening. Na het lopen kun je hier ook douchen! De kleedkamers sluiten om 18.00 uur.

Parkeren

Er is betaalde parkeergelegenheid op de Entree/Parkeerweide voor Restaurant de Bosbaan. Lees hier meer over parkeren bij de Finance Run.

Parkeren

Ook wij ontkomen helaas niet aan betaald parkeren in Amsterdam.

Tijdens de Finance Run wordt er geparkeerd op de Entree/Parkeerweide, voor Restaurant de Bosbaan, onder begeleiding van verkeersbegeleiders.(Bosbaan 4, 1182AG Amstelveen)

Kom op tijd en volg de instructies van de verkeersbegeleiders op. Alleen zo kunnen we het verkeer ordentelijk regelen en de volledige capaciteit van de parkeerweide benutten.

Kosten: €2,80 per uur, betalen tot 19.00uur.
Kom met de fiets of het OV als dit mogelijk is!

Aanvang en tijden

Het event terrein is vanaf 12 uur open. Er is een DJ, er wordt gratis koffie geschonken door Redbeans én je kan je alvast mengen onder de andere deelnemers. De warming up start om 15:45 uur. Hieronder de tijden  hoe laat je aanwezig dient te zijn bij de Finance Run:

Start halve marathon: 13:30 uur
Start 5 kilometer: 16:00 uur
Start 10 kilometer: 16:10 uur

Ook deze editie vinden alle activiteiten tot en met de prijsuitreiking (17:15 uur) beneden plaats. Voor, tijdens en na het lopen is hier gratis Redbeans koffie, water, Heineken 0.0 en AA Drink te verkrijgen.
Na de prijsuitreiking verhuizen we naar boven, naar het terras van Restaurant de Bosbaan. Daar houden we de borrel en het diner en draaien de DJ’s lekker door tot 21.00 uur!

Startpakket

Ontvangsttent
Omdat jij bent ingeschreven namens Welten Groep is er een desk speciaal voor jullie organisatie. Deze is gesitueerd naast Restaurant de Bosbaan. Hier ontvang je alle informatie om goed voorbereid aan de start te kunnen verschijnen.

Wijzigingen
Heb je op vrijdag 1 september een wijziging in naam of afstand. Of kan je onverwachts niet mee lopen? Geef dit door bij de servicedesk. (Bij de Welten Garderobe beneden aan de waterkant) Zodat de uitslag goed verwerkt wordt. 

Finance Run start

Programma en plattegrond

Finance Run tarieven

Garderobe

Dit jaar is zowel beneden als boven een garderobe ingericht. De openingstijden zijn:

12:00 – 18:00 uur: garderobe beneden
17:30 – 21:00 uur: garderobe boven

Voor het lopen kun je je spullen afgeven bij de garderobe beneden. Lever zo snel mogelijk je spullen in bij de garderobe, het wordt uit ervaring steeds drukker naarmate de start nadert. 

Na het lopen kun je je spullen hier ook weer afhalen. Na het douchen/omkleden kun je je spullen afgeven in de garderobe boven.

De garderobe beneden en de kleedkamers sluiten om 18.00 uur.